”Ora de voluntariat”! - Carpatcement

Azi 20.11.2013 – ora 12,00 -  a avut loc o activitate de voluntariat în cadrul proiectului ”O ORĂ DE VOLUNTARIAT!” organizat de CARPATCEMENT!

Elevii clasei a XII-a D, diriginte profesor Petraș Alin, de la Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” Deva au desfășurat o acțiune de voluntariat prin care au reușit să aducă un zâmbet pe fața oamenilor nevoiași dintr-un cartier mărginaș al Devei (strada Carierei)! Au făcut 100 de pachete cu obiecte de igienă (pastă de dinți, periuță, săpunuri solide și lichide, șampon, apă imbuteliată) și produse alimentare (dulciuri pentru cei mici) pe care le-au dus acestor oameni!

Acțiunea a fost pregătită la inițiativa elevilor și au fost sprijiniți de dirigintele lor pentru a duce la bun sfârșit o astfel de activitate. Elevii au hotărât ce vor dona acestor oameni nevoiași și s-au organizat exemplar pentru a avea success acțiunea lor!

Oamenii din acest cartier ne-au primit extrem de bucuroși și ne-au spus că pentru ei este un gest minunat, ne-au mulțumit din suflet, se vedea pe fața lor cât de fericiți erau că cineva și-a mai amintit că și ei trăiesc în acest oraș!

Activitatea a fost un real succes iar elevii din clasa mea au fost foarte încântați că au reușit să aducă o mică bucurie în sufletul acestor oameni necăjiți! Prin demersul lor au reuşit să însenineze ziua acestor oameni cu care soarta nu a fost prea darnică!

Pentru elevii care au fost „catalizatorul” acţiunii caritabile experienţa a fost una cu totul specială şi inedită. Iar succesul de care s-au bucurat i-a făcut să se gândească să mai demareze astfel de acţiuni şi în viitor.

VĂ MULȚUMIM!
Cu stimă,
Prof.dirig. ALIN PETRAȘ 

Această activitate a apărut în presă și la televiziunile locale!

Mai jos aveți trei linkuri unde puteți vedea și urmările acestei activități: