Școala Parteneră Microsoft

    În perioada aprilie-iunie 2021, Fundatia EOS și Microsoft vor organiza o serie de întâlniri care vor fi construite în așa fel încât să răspundă punctual la nevoile școlilor din program.

  • Întâlnirea 1 (1 oră) – vineri, 26 martie 2021, ora 15.00: Introducere în program, prezentare generală a beneficiilor și cerințelor programului.

Linkul inregistrarii: https://365eos.sharepoint.com/sites/EOSExternalShare/Shared%20Documents/...

  • Întâlnirea 2 (1 oră) – marți, 30 martie 2021, ora 16.00: Prezentare despre dispozitivele inteligente Microsoft Surface realizată de Logicnet.

Link de conectare: https://bit.ly/3w1q3eD

Atelier 1: Leadership și Politici educaționale la nivelul școlii

Link conectare: https://bit.ly/3fIbZAU

Data: 08.04.2021

Ora: 17:00-19:00

Grup țintă: Directori și directori adjuncți, personal implicat în managementul școlar

Scurtă descriere: Conceperea și crearea unei culturi a inovației și învățării, cu obiective comune care implică comunitatea și motivează liderii, profesorii și toți partenerii interesați să planifice și să conducă schimbarea.

 

Atelier 2: Predare și învățare inovativă cu tehnologia Microsoft

Link conectare: https://bit.ly/39Fwt9G

Data: 14.04.2021

Ora: 17:00-19:00

Grup țintă: Responsabili formare din școală, coordonatori proiect Școala Parteneră Microsoft, cadre didactice

Scurtă descriere: Școala ajută toți elevii să-și atingă potențialul, alegând o abordare centrată pe elev, pentru a îmbunătăți toate aspectele predării și învățării: curriculum, evaluare, dispozitive și spațiu de învățare.

 

Atelier 3: Spații inteligente de învățare

Link de conectare: https://bit.ly/3mk6fhS

Data: 21.04.2021

Ora:17:00-19:00

Grup țintă: Grup țintă: Directori și directori adjuncți, personal implicat în managementul școlar, coordonatori proiect Școala Parteneră Microsoft

Scurtă descriere: Dezvoltarea de spații de învățare sigure și protejate atât în școli și alte spații fizice, cât și online sau pentru învățământul hibrid.  Analiza datelor pentru optimizarea rezultatele elevilor și pentru a crea procese eficiente și durabile în vederea alocării inteligente a resurselor.

 

Atelier 4: Succes școlar

Link de conectare: https://bit.ly/3mrSgXp

Data: 27.04.2021

Ora: 17:00-19:00

Grup țintă: Responsabili formare din școală, coordonatori proiect Școala Parteneră Microsoft, cadre didactice, Directori și directori adjuncți, personal implicat în managementul școlar, coordonatori proiect Școala Parteneră Microsoft

Scurtă descriere: Ancorată în echitate și incluziune, construind aptitudini prin învățare și dezvoltare profesională pentru toți, școala asigură elevilor dezvoltarea abilităților sociale și emoționale astfel încât să fie pregătiți cu succes pentru viitor.

 

Aici găsiți înregistrările video pentru toate intalnirile:  https://365eos.sharepoint.com/:f:/s/EOSExternalShare/EoUZCTwerQVFvljpK4e...